26 Mart 2014 Çarşamba

Başarılı Kadınların Sırları



İş dünyasında büyük başarılar elde etmiş ünlü kadınlardan başarılarının sırları ile ilgili bir kaç tüyo . Bu yazı burada dursun  ki gardımız düştüğünde okuyup toparlanabilelim .

Michelle Obama (ABD Başkan eşi ve Harvard hukuk mezunu ) " Korkular sınırlayıcıdır ; başarı için çevrenizi kuşatan her türlü korkudan , geçmiş başarısızlıkların hayaletlerinden kurtulmanız gerekiyor."

Arianna Huffington (The Huffington Post medya grubu başkanı ) "Toplumun başarı tanımını kabul etmeyin . Toplumsal dayatmalara göre yaşamanız , diğer insanlar ne der ? diye düşünmeniz sizi sadece daha mutsuz yapar ve bu da beraberinde mutsuzluk getirir. " 

J.K.Rowling (Harry Potter serisinin yazarı )  "Başarısızlıktan korkmayın , bu sayede ne kadar güçlü olduğunuzu fark edersiniz . Yaşanan çeşitli acılar ve şanssızlıkları bir sınav olarak değerlendirip , bu gibi olumsuz koşulların sonucunda kazanılan deneyimin bir hazine olduğunun farkına varın . 

Anna Wintour (Amerika Vogue genel yayın yönetmeni ) "Kendinizi objektif olarak analiz edin , yeteneğinizin olmadığını düşündüğünüz bir konuda çabalamak yerine becerilerinize daha uygun bir alan seçin ." 

Oprah Winfrey (ünlü sunucu ) "Karar alırken hislerinize başvurun , hisleri insana yol gösteren bir çeşit GPS sistemidir. "

Ursula Burns (Xerox Ceo'su ) "Aldığınızdan daha fazlasını verin , iyilik yapmak başarıya ulaşmak konusunda gerekli ." 

Hepsi de çok doğru ve değerli sözler . Özellikle Ursula Burns ' e katılıyor ve iyiliğin , vermenin hazzının bize tüm kapıları açacağına inanıyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...