10 Haziran 2014 Salı

EV'DE NİŞAN DA NE GİYİLİR ?

Başlığım biraz anlamsız oldu sanırım ama siz ne demek istediğimi anladınız.

Yaz dönemi itibariyle nişan düğün sezonu açılmış bulunmakta. Yakın çevremdekilerden gözlemlediğim kadarıyla da gelin adaylarının en büyük telaşı , bu unutulmaz günde her şeyin gönlünce ve kusursuz olması. Elbette ki yıllar sonra fotoğraflara baktığınızda pişman olmamak için doğru düşünmeli , doğru organize olmalısınız. İşin diğer detaylarına sonra geçeceğim.

Günümüzde artık büyük oteller , salonlar  yerine ; aile arasında genellikle evde yapılan nişan törenleri öne çıkıyor. E bu durumda gelin adayını bir telaş alıyor.Her kafadan bir ses çıkıcak ve ne yapacağınızı şaşıracaksınız. Ne giymeliyim ? Uzun abiye mi , kısa sade bir elbise mi , pullu payetli mi olsa yoksa kuyruklu mu?

Öncelikle ; evet bu sizin en özel an'larınızdan biri ancak ev ortamında da uzun , kuyruklu , payetli elbiseler pek uygun olmayacaktır. Hem hareket anlamında kısıtlanıcaksınız hem de tüm davetlilerin sade giyindiği bir ortamda siz biraz fazla abartılı , göz yorucu olabilirsiniz.

Benim tercihim diz boylarında , düz renk ve dekoltesi aşırıya kaçmayan modellerden yana. Bunun için sizlerle çeşitli markalardan bir kaç elbise paylaşıyorum. Umarım birilerine yardımcı olabilirim. 

Ps: Yeni modellerle güncelleme yapılacaktır.

                          İpekyol               
                 
İpekyol

 Forever New
Forever New

 Adil Işık
Cengiz Abazoğlu + ADL

 BCBG
BCBG

1 yorum:

  1. Modeller güzel ama birazcık da kışlık elbiseler koysaydınız keşke

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...