27 Ocak 2015 Salı

2015 Gelinlik Modelleri "Justin Alexander"


Geçtiğimiz yıl ödül alan markanın 2015 tasarımlarını paylaşmak istiyorum sizlerle... Justin Alexander tasarım gelinliklerini İstanbul Bağdat cad. üzerindeki mağazalarından ve İzmir Çankaya da bulunan mağazalarından alabilirsiniz.


"First Date " İlk Buluşma

Sizi heyecanlandıran yeni biri . Sosyal medya ya da arkadaş ortamında tanıştınız ve ilk defa başbaşa buluşucaksınız. Tatlı ama bir o kadar da gergin bir telaş :)

Şimdi öncelikle ne giymeli ? sorununa açıklık getirelim. Tarzınızın dışına çıkmayın , bırakın sizi olduğunuz gibi tanısın. Eğer ciddi bir ilişki istiyorsanız ilk buluşmada mümkünse dekolte ve abartılı kıyafetlerden kaçının. Elbetteki gideceğiniz mekan da önemli ama benim size tavsiyem ilk buluşma için olabildiğince sade ama dikkat çekici bir tarz yaratmanız. Bunun içinde en iyi örnek olduğunu düşündüğüm Olivia Palermo'dan bir kaç fotoğraf paylaşalım.

23 Ocak 2015 Cuma

2015 Gelinlik Modelleri " Jenny Packham"

Hayranı olduğum , tüm tasarımlarını kıskanarak takip ettiğim bir isim. 2015 yılı gelinlik modelleri de yine bana göre muhteşem ötesi.Asil , duru , sade ama çarpıcı.Ben bu gelinlikler ile sahilde çıplak ayaklı bir gelin hayal ediyorum.Romantik ve sade bir tören . Hayal tabiki , film içinde yaşamıyoruz :) Paylaşması benden beğenip beğenmemek sizden ...



Türk Kahvesi

18 Ocak 2015 Pazar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...