30 Eylül 2014 Salı

İstanbul'da Abiye Nereden Alınır?

Yaklaşan düğün telaşımız nedeniyle biz bugünlerde abiye arayışındayız.İstanbul büyük olunca da nereden başlamalı , en güzeli , en uygunu , en farklısı nerelerdedir ?



GIZIA  ile başlamak stiyorum. Yıllardır severek giydiğim abiyeler hem farklı hem de oldukça şıklar. Ben Nişantaşı Abdi İpekçi'de bulunan mağazasına ve Aqua Florya Alışveriş merkezinde ki mağazalara gitmeyi tercih ediyorum ancak çok daha fazla mağazası olduğunu biliyorum.

2015 Yılından bir kaç model;

25 Eylül 2014 Perşembe

Yeşilçam Severler Buraya



YüzyıllıkAŞK


İstanbul Modern -Türk sinemasının 100. yılını şahane bir hafta ile kutluyor.


Yeşilçam ile ilgili bir sergi , hafta boyunca film gösterimleri ve söyleşiler gerçekleştirilecek.

Etkinlik 25 Eylül - 2 Ekim arasında gerçekleşiyor , yani başladı ve vakit kaybetmeden haftasonu soluğu Karaköy'de alıyoruz.


18 Eylül 2014 Perşembe

2015 Gelinlik Modelleri "Marchesa"

Sadeliğiyle ve bu yıl buram buram dantel işlemeleriyle Marchesa beni kendine hayran bıraktı. 2015 Gelinlik modellerine Marchesa ile başladık , devamı gelicek takipte kalın kızlar.


Milano Moda Haftası "Street Style"

Moda haftalarının en sevdiğim yanı defilelere gidenlerin ne giydiği oluyor benim için.


17 Eylül 2014 Çarşamba

En Ünlü Stil İkonlarından Biri " Jessica Stein "

 "Tuulavintage"



Aslen Sydey'in küçük bir kasabasında yaşayan ama hepimizin özeneceği hayata sahip bir kadın. Kendince gezgin olmayı seviyor ve gezerken de stiliyle tüm dünyayı kendine hayran bırakıyor. Sade , iddiasız ama bir o kadarda çarpıcı bir tarz.

Gelin Hamamı



Yaklaşan düğünlerimiz nedeniyle organizasyon telaşı içindeyiz. Ben de edindiğim tecrübeleri , araştırmaları burada paylaşmak istiyorum.

Gelin hamamı eski  bir Türk geleneğiymiş. Yıllar içinde unutulmaya yüz tuttuğu an da yeniden popüler olmaya başladı. Bence keyifli bir adet.Gelin , arkadaşları ve aile büyükleri katılıyor.Konu popüler olduğu için artık bir çok otelin içinde  böyle bir paket var.

Yani beğendiğiniz oteller ile konuşup gelin hamamı organizasyonu ve fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Peki hamamı organize eden gelin hanım bugün için ne yapmalı?

Bir çok otel yine ekstra ücretler ile davetliler için yiyecek , içecek ikramı hazırlıyor. Siz bugün için sevdiklerinize hatıra olarak minik hediyelikler hazırlayabilirsiniz.

15 Eylül 2014 Pazartesi

Sonbahar Demek Jean Zamanı Demek



Tam bir sonbahar insanı olarak Eylül'ün gelişine sevinenlerdenim. E sonbahar demek de kot gömlekler , elbiseler demek. Ben de bu yıl nasıl kombinler yapabiliriz diye bir kaç sokak stilini paylaşmak istiyorum sizlerle.

SÖZ TÖRENİNDE NE GİYİLİR ?

Bir çok blogger  arkadaşım gibi ben de kendi tecrübelerimi sizlerle paylaşmak isterim ancak malesef ki evlilik benim için şu an  uzak ihtimal. Ben de bu mutlu gün telaşını yaşayan hemcinslerimin telaşlarını gözlemleyip kendimce yardımcı olabilecek fikirler sunmaya çalışıyorum. E kız istendi yüzükler takılacak , peki bu önemli gecede ne giyilir ? İş te ünlü tasarımcı ve butiklerden bir kaç model

 Frow Design House

14 Eylül 2014 Pazar

Evlenmeyen Ünlü Kalmasın

Bu Eylül hızlı başladı. Ayın ortasına gelene denk üst üste bir çok ünlünün düğün haberini aldık.

İlk olarak iki ünlü ismin evliliğiyle başlayalım. Cansu Kurtçu ve Fettah Can .Düğün İstanbul Event Garden'da yapıldı. Gelinliğin tasarımcısını henüz öğrenemedik ama Fettah Can'ın damatlığı ünlü terzi Levon Kordonciyan'a aitmiş.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...