10 Haziran 2014 Salı

EV'DE NİŞAN DA NE GİYİLİR ?

Başlığım biraz anlamsız oldu sanırım ama siz ne demek istediğimi anladınız.

Yaz dönemi itibariyle nişan düğün sezonu açılmış bulunmakta. Yakın çevremdekilerden gözlemlediğim kadarıyla da gelin adaylarının en büyük telaşı , bu unutulmaz günde her şeyin gönlünce ve kusursuz olması. Elbette ki yıllar sonra fotoğraflara baktığınızda pişman olmamak için doğru düşünmeli , doğru organize olmalısınız. İşin diğer detaylarına sonra geçeceğim.

Günümüzde artık büyük oteller , salonlar  yerine ; aile arasında genellikle evde yapılan nişan törenleri öne çıkıyor. E bu durumda gelin adayını bir telaş alıyor.Her kafadan bir ses çıkıcak ve ne yapacağınızı şaşıracaksınız. Ne giymeliyim ? Uzun abiye mi , kısa sade bir elbise mi , pullu payetli mi olsa yoksa kuyruklu mu?

Öncelikle ; evet bu sizin en özel an'larınızdan biri ancak ev ortamında da uzun , kuyruklu , payetli elbiseler pek uygun olmayacaktır. Hem hareket anlamında kısıtlanıcaksınız hem de tüm davetlilerin sade giyindiği bir ortamda siz biraz fazla abartılı , göz yorucu olabilirsiniz.

Benim tercihim diz boylarında , düz renk ve dekoltesi aşırıya kaçmayan modellerden yana. Bunun için sizlerle çeşitli markalardan bir kaç elbise paylaşıyorum. Umarım birilerine yardımcı olabilirim. 

Ps: Yeni modellerle güncelleme yapılacaktır.

                          İpekyol               

8 Haziran 2014 Pazar

ALPİN ŞAHİN - HİKMET ALBAYRAK DÜĞÜNÜ

Geçtiğimiz hafta yılın düğünlerinden biri gerçekleşti Çırağan Sarayında. Sosyetenin zarif bayanlarından Alpin Şahin'in muhteşem gelinliği Yıldırım Mayruk imzalı.

4 Haziran 2014 Çarşamba

KAFANI KALDIR




Sosyal medya bağımlılığı ya da akıllı telefon bağımlılığı hepimizin farkında olduğu , sürekli eleştirdiği ama bir türlü vazgeçemediği hastalıklı bir durum.

Evet genellikle güncel olayları takip etme amacıyla kullanıyoruz (yani kendimizi öyle kandırıyoruz) ama çevrenize baktığınızda gerçekten de artık insanların kafasını kaldırmadan yürüdüğünü , otobüste , durakta , kafe de her yerde etrafına bakmadan sadece telefon ile ilgilendiklerini fark edebilirsiniz.

Peki kişisel durumumuz bu kadar hastalıklıyken çok mu önemli , çok mu acil o videoları izlemek ,tweet atmak , facebook da yorum yapmak, gittiğin her mekanda check in yapmak ?

Bir de hazır konu açılmışken çok kısa başka bir sorundan bahsetmek istiyorum. Fotoğraf çekme ve çekilme hastalığı.
Geçen haftalarda çok yakın bir arkadaşımın düğünü oldu. Ve biz düğünün ardından hiç fotoğraf çekmediğimizi ve çekilmediğimizi fark ettik. Fotoğrafçının bize göndereceklerini bekliyoruz. Hiç fotoğrafımız olmadığı için üzüldüm mü ? HAYIR. Çünkü o an o kadar mutlu ve o kadar çok eğleniyorduk ki kimsenin aklına fotoğraf çekilmek dahi gelmedi.

Yani hani biz çok eğleniyoruz , acayip keyifli ortam var diye 140 adet fotoğraf paylaşıyorsunuz ya hah işte o yalan.

Video'nun da söylediği gibi hayatı ıskalamayın. Anın tadını çıkarmaya bakın. Bırakın başkaları ne yaptığınızı bilmesin siz mutlu olun.

Sevgiler...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...