28 Şubat 2014 Cuma

2014 Sezanur Akay Gelinlik Koleksiyonu

Sezanur Akay'ın 2014 koleksiyonu sadeliği seven , romantik gelinler için . Etek uçlarındaki ve kol detaylarındaki danteller tasarımlara asil bir hava katmış. Koleksiyona tüm Akay mağazalarından ulaşabilirsiniz.



26 Şubat 2014 Çarşamba

Gelin Saç Aksesuarları 2014



Gelinliğin tüm havasını değiştiren , görünüşü tamamlayan en önemli parçalardan biri saç aksesuarları . Bunun ile ilgili sizler için küçük bir araştırma yaptım ve karşınızda 2014 gelin saç aksesuar modelleri ...


25 Şubat 2014 Salı

Friends (1994 - 2004 )


10 yıla sığmış bir diziyi üç beş satırla anlatmak çok zor elbetteki. Ama şunu söyleyebilirim ki bu benim için en keyifli yazılardan biri olucak :) . Friends ne zaman arasanız yanınızda olacağını bildiğiniz , size iyi geleceğinden emin olduğunuz eski ama asla eskimeyen bir dost gibidir.Samimidir , içtendir.  Moralim bozuk olduğunda , mutlu olduğumda , yalnız olduğumda , hasta olduğumda , ağlamak istediğimde ve tabi ki gülmek istediğimde friends izlerim ben. 10 sezonu 3 kez baştan sona izlemiş biri olarak bazı günler rastgele bir bölüm açar seyrederim. Keyiflenirim...

 Diziyi anlatmaya efsane müziğiyle başlayalım o zaman.


24 Şubat 2014 Pazartesi

Follow my blog with Bloglovin

Olec Cassini 2014 Gelinlik Modelleri

Jacqueline Kennedy'nin efsanevi gelinliğini tasarlayan , dünyanın en iyi gelinlik tasarımcılarından biri Oleg Cassini.


Ve artık çok şanslıyız ki son yıllarda Oles Cassini markası Türkiye'ye hızlı bir giriş yaptı. Asil , sade tasarımları ve uygun fiyatlarıyla benim ve sevdiğim dostlarım için ilk uğranan mağazalardan biri oldu. Bugün 2014 gelinlik modellerini paylaşağım sizlerle , ancak daha sonra  Oleg Cassini abiye ve aksesuar yayınları ile devam edeceğim aklınızda bulunsun :)


Marilyn Monroe Stili

Sarı saçlar veya seksi bir kadın dendiğinde aklımıza ilk gelen görüntü şu değil midir  :)

Taklitlerine rağmen gelmiş geçmiş en seksi sarışın ünvanını koruyan bir ikon. Peki neydi Marilyn Monroe'yu bu kadar seksi , çekici yapan detaylar.


20 Şubat 2014 Perşembe

O'nu 90 Dakikada Kendinize Aşık Edin





Okuduğum bir makaleyi paylaşmak istiyorum sizlerle. Kimine göre 3 sn kimine göre 90 dakikaymış aşık olma süreci. Bana kalırsa 2 yıl sonra bile aşık olabiliyor insan tanıdığı birine. Makalenin konusundan uzaklaşmıyım. Eğer siz karşınızdakini beğendiyseniz , denemekten zarar gelmez yazının devamına brir göz atın derim.



“90 Dakikada Birini Kendinize Nasıl Aşık Edebilirsiniz?” isimli kitabın yazarı Nicholas Boothman’a göre 90 dakikada birini kendinize aşık etmeniz mümkün!


Erkek Evliliğe Nasıl İkna Edilir ?









Günümüzün en büyük sorunlarından biri , kadınlar okul iş derken belli bir yaşa geliyor tam evlenmek için hazır olduğu dönemde de erkekler evlilikten kaçıyor.

Bu yazıyı paylaşmamda ki amacım hem ilişkideki karşı tarafın sizi gerçekten sevip sevmediğini anlamanız için , hem de malum erkekler bazen evliliğin sadece formalite olduğunu düşünebiliyorlar. Peki bir erkek evliliğe nasıl ikna edilir ?


19 Şubat 2014 Çarşamba

New York Fashion Week Sokak Stilleri

Moda haftalarının en sevdiğim yanı defile izlemeye gelenlerin stilleri. Yani hepimizin bildiği genel adıyla "street style " . Evet moda şovlarını da seviyorum ama oradaki görkem , rüya gibi atmosfer evde pijamayla fotoğraflara göz atarken sinir bozucu oluyor. Ama sokaktaki insanların stilleri hem daha samimi hem de kendi stilimi yaratmam anlamında çok yardımcı oluyor. Street style postlarıma en yakın tarihten başlamaya karar verdim.

 New York Fashion Week 2014 Street Style

Öncelikle fotoğraflardaki tüm bayanları tebrik ediyorum. Elbetteki hepsi bu kadar değil ama ben en beğendiklerim arasından seçimler yaptım sizin için. Tebrik sebebim ise kar kış , yağmur , çamur demeden şıkır şıkır giyinmişler. Maşallah :)




Kate Middelton

Evlendikten sonra Prensesliğin hakkını veren dönemin en stil sahibi kadınlarından olduğunu düşünüyorum. Evet o kadar para ve imkan olsa bende yapardım diye düşünenlerden olabilirsiniz ama işin bununla bitmediğini  kötü örneklerden görebiliyoruz. Kate'in en sevdiğim yanı ise (bu konuda neden eleştirildiğine anlam veremiyorum ) bir elbiseyi bir kaç farklı yerde giymesi.

Örneğin


18 Şubat 2014 Salı

Bafta 2014 Kırmızı Halı


Malumunuz Bafta Oscar ödüllerinden önce hem ödüllerin kime gideceği ile ilgili minik fikirler verirken , hem de moda meraklıları için kırmızı halı heyecanı yaratıyor.

Bu yıl yine bomba Angelina Jolie'den geldi. 


Jenny Peckham 2014 Gelinlik Modelleri






Jenny Peckham elegan , asil , duru , şık ve çok güzel gelinliklere sahip bir marka. 2014 yılı içinde tasarımlarda softluk , tüller ve dantellerle desteklenmiş. Rüya gibi bir gelin olmak isteyenler için 2014 gelinleri için fikir olması dileğiyle :)




















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...